Sphere – Passenger experience voor business travel

Thomas Marquenie

Master Productontwikkeling
2022 — 2023

ontwerp

promotor
Frank Goethijn

Sphere – Passenger experience voor business travel

 

Sphere is een product-service die volledig in het teken staat van het verbeteren van de passenger experience voor business travel. Bestaande uit een fysiek en een digitaal product, wordt de gebruiker meegenomen in een vlot en soepel traject dat van start gaat bij het boeken van de vlucht met als eindbestemming een focusgeoriënteerde hub die concentratie en focus bevordert op de luchthaven.

In een wereld waar zakenreizen steeds populairder worden en waar de zakenreizigers snakken naar meer voordelen, werkcomfort, privacy en een persoonlijkere ervaring, komt een opportuniteit naar boven voor deze specifieke doelgroep in een specifieke context.

Sphere staat helemaal in het teken van een persoonlijke, focusgedreven ervaring op de luchthaven. Dit voor de business traveler die nood heeft aan een werkplek in de nabijheid van de gates. Bestaande uit een fysiek en digitaal product, biedt deze hub-applicatie combinatie een ontsnapping die de nood aan privacy en (werk)comfort vervult. Wat de ervaring onderscheidend maakt, is de afstelling op persoonlijke voorkeuren en gewoontes binnen de luchthaven. Ook de sensoriële stimulatie voor het bevorderen van focus en concentratie maken deel uit van de sterktes van dit project.

Contact

Thomas Marquenie
thomas.marquenie@gmail.com 

CL1R1SZ