Stralende Toekomst

Arno Van Weert

Master Productontwikkeling
2022 — 2023

ontwerp

promotoren
 Paul Bailleul
 Frédéric Bernier

Stralende Toekomst

Ontdek “Stralende Toekomst”, het educatieve spel dat jongeren bewust maakt van radioactief afval. Met een tekort aan kennis over dit onderwerp onder jongeren, biedt het spel een oplossing. Spelers nemen de rol van opslagfaciliteit op zich en leren strategisch denken terwijl ze inzicht krijgen in de gevaren en het belang van veilig beheer van radioactief afval. Een boeiende en speelse manier om kennis te vergroten en bewustwording te creëren.

Betreed de wereld van “Stralende Toekomst”, een meeslepend en educatief bordspel dat jongeren van de derde graad secundair onderwijs onderdompelt in de fascinerende wereld van radioactief afvalbeheer. In een tijd waarin kennis over dit belangrijke onderwerp bij jongeren vaak ontbreekt, biedt dit spel een unieke oplossing om inzicht te verschaffen en bewustwording te creëren.

In “Stralende Toekomst” nemen spelers de rol aan van opslagfaciliteiten, verantwoordelijk voor het veilig opslaan van hoogactief radioactief afval. Het spel combineert educatie en spelplezier, waardoor spelers op een boeiende en interactieve manier meer leren over de gevaren en uitdagingen van radioactief afvalbeheer.

Door middel van strategische beslissingen, uitdagende dilemma’s en spannende acties, worden spelers aangemoedigd om na te denken over de impact van hun keuzes op de veiligheid en toekomstige generaties. Ze zullen worden geconfronteerd met uitdagende situaties waarin ze moeten balanceren tussen economische belangen, ecologische verantwoordelijkheid en publieke opinie.

“Stralende Toekomst” is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waarbij de spelers worden ondergedompeld in een realistische en meeslepende spelwereld. Het spel omvat een grafische stijl die het spelplezier versterken en de educatieve ervaring verrijken.

“Stralende Toekomst” is de ideale aanvulling op het lesprogramma, een educatieve tool die jongeren in staat stelt om op een interactieve en betekenisvolle manier te leren. Bereid je voor op een avontuur dat je kennis vergroot, je vaardigheden uitdaagt en je een echte expert maakt op het gebied van radioactief afvalbeheer.

Contact

Arno Van Weert
arnovanweert@hotmail.com 

CL1R1SZ